erhvervsrengoering

Erhvervsrengøring Roskilde, Ballerup, Lyngby, Farum og omegn

Hos Nordic Rengøring tilbyder vi professionel erhvervsrengøring til bl.a. hele Nord- og Vestsjælland. Vi påtager os gerne både små og store opgaver, og sørger for effektiv og kvalitetsminded erhvervsrengøring i Roskilde, Frederikssund, Lyngby, Herlev, Ballerup, Farum mv.

Kontakt os for et tilbud på erhvervsrengøring på 2640 4044 eller udfyld nedenstående kontaktformular, så kontakter vi dig.

Erhvervsrengøring med fokus på kvalitet

Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde, når vi står for erhvervsrengøring. Vi lytter til dine ønsker og følger løbende op på, om du er tilfreds med vores rengøring.

Når du laver en aftale med os om erhvervsrengøring, får du udover professionel rengøring også altid:

  • Kravspecifikation med dine ønsker
  • Indkøring af medarbejderen
  • Logbog, hvor du kan skrive dine ønsker til rengøringen
  • En fast kontaktperson med ansvar for din erhvervsrengøring
  • Løbende evaluering og opfølgning på din aftale

Erhvervsrengøring til lave priser

Når vi udarbejder et tilbud på erhvervsrengøring, gør vi det altid på et sagligt grundlag, så du fra starten får den rigtige løsning til den rigtige pris. Vi besigtiger lokaliteterne og tager en snak med dig om dine ønsker og behov i forhold til rengøringen.

Kontakt os, så kommer vi ud og kigger på det og giver dig et uforpligtende og billigt tilbud på rengøring. Vi sørger for erhvervsrengøring for mange i Roskilde, Frederikssund, Lyngby, Herlev, Ballerup, Farum mv.

rengadminErhvervsrengøring Roskilde, Ballerup, Lyngby, Farum og omegn