butik

Butiksrengøring i København samt på resten af Sjælland

Nordic Rengøring tilbyder professionel rengøring af butikker i København og på resten af Sjælland. Vi påtager os gerne både små og store opgaver inden for butiksrengøring.

Kontakt os på 50 13 68 00 eller udfyld vores kontaktformular her nedenfor, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på rengøring af dine butikslokaler.

Professionel og erfaren rengøring

Hos Nordic Rengøring sætter vi en stor ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde, når vi står for butiksrengøring i København eller andre steder på Sjælland.

Vi lytter altid til dine ønsker og følger løbende op på, om du er tilfreds med rengøringen af dine butikslokaler. Når du laver en aftale med os, får du udover professionel rengøring altid:

  • Kravspecifikation med dine ønsker til rengøringen af din butik
  • En logbog, så du har mulighed for at give dine rengøringsønsker videre
  • Indkøring af vores medarbejder(e) ved vores kvalitetschef
  • En fast kontaktperson med ansvar for din aftale om butiksrengøring
  • Evaluering og opfølgning

Få et professionelt tilbud på butiksrengøring

Når vi udarbejder et tilbud på butiksrengøring, gør vi det altid på et sagligt grundlag. Det vil sige, at vi bl.a. altid kommer og besigtiger dine lokaler, før vi laver et tilbud. På den måde får du den helt rigtige løsning fra start af.

Er du i tvivl, om vi kan klare din rengøringsopgave? Kontakt os, så kommer vi ud og kigger på det og udarbejder et uforpligtende tilbud på rengøring af dine butikslokaler. Ring til os på telefon 50 13 68 00, eller udfyld vores kontaktformular.

rengadminButiksrengøring i København samt på resten af Sjælland