nordic-rengoering

Flytterengøring: Rengøring efter flytning i København

Hos Nordic Rengøring udfører vi flytterengøring for kunder i hele København, der har brug for professionel rengøring efter en flytning.

Nordic Rengøring har i snart 10 år stået for flytterengøring for både private og erhverv i København. Vores firma har i løbet af disse år udviklet sig til en yderst stabil samarbejdspartner inden for rengøring efter flytning. Ønsker du et tilbud på flytterengøring i København, så kontakt os på 50 13 68 00 eller udfyld vores kontaktformular.

Flytterengøring for private og erhverv

Vi udfører flytterengøring i København for både virksomheder, boligforeninger og privatpersoner. Vi sætter en ære i at gøre ordentligt rent, så laver du en aftale med os om flytterengøring er du sikker på, der bliver gjort rent helt ud i krogene, når du bestiller rengøring efter din flytning hos os.

Ring og få en aftale om flytterengøring på telefon 50 13 68 00.

Flytterengøring i København til en yderst lav pris

En god service på flytterengøring behøver efter vores mening ikke at være spor dyr. Vi forsøger derfor altid at sammensætte det billigste tilbud på rengøring efter flytning ud fra dine behov og ønsker.

Vores kunder har høje forventninger til vores rengøringsarbejde – og det er helt naturligt for os. Vi glæder os til også at sørge for, at du kan aflevere en ren bolig til næste ejer eller lejer. Kontakt os for et professionelt tilbud på flytterengøring i København.

rengadminFlytterengøring: Rengøring efter flytning i København