institution

Hjælp til Skolerengøring

Nordic Rengøring tilbyder rengøring i skoler, børnehaver, vuggestuer og andre institutioner. Hos Nordic Rengøring har vi specialiseret os i erhvervsrengøring, og vi går højt op i kvalitet, grundighed og omhu. Vi vil gøre vores yderste for at tilpasse vores løsning til din skole eller institution, og vi er fleksible og kan rykke ud, når det passer dig bedst. Nordic Rengøring tilbyder bl.a.:

  • Rengøring i skoler
  • Rengøring i institutioner
  • 24 timers service med tilkaldevagt
  • Trappevask
  • Køkkenrengøring

Skolerengøring med kvalitet

Hvis du vælger Nordic Rengøring til skolerengøring eller rengøring af din institution, kan vi garantere, at du får en løsning med kvalitet. I Nordic Rengøring er vi omhyggelige med at beskrive opgaven ned i mindste detalje for at vores dygtige medarbejdere nemt kan se, hvilke områder skal dækkes, så de kan være grundige og løse opgaven på tilfredsstillende vis. Vi besigtiger altid skolen eller institutionen i forvejen, så vi ved, hvordan vi bedst kan løse opgaven.

Individuel løsning til skolerengøring

Hvis du vælger Nordic Rengøring, leverer vi altid en individuel løsning, som passer præcis til dine behov og ønsker. Vi har ingen faste rammer for, hvordan en aftale skal være, og vi aftaler altid sammen med dig, hvordan opgaven skal løses bedst.

Ring til os på telefon 50 13 68 00 eller kontakt os via vores kontaktformular, så vi sammen kan skræddersy en løsning, som passer perfekt til dine behov.

rengadminHjælp til Skolerengøring