kontor

Rengøring af kontor i København

Nordic Rengøring tilbyder professionel kontorrengøring af kontorfaciliteter i København og på resten af Sjælland. Vi påtager os gerne både små og store opgaver inden for rengøring af kontorlokaler.

Kontakt os på telefonnummer 50 13 68 00 eller udfyld kontaktformularen til højre. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på rengøring af kontorlokaler i København og resten af Sjælland.

Professionel rengøring af kontorfaciliteter i København

Hos Nordic Rengøring sætter vil altid en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde, og det gælder naturligvis også, når vi udfører rengøring af kontorer i København og andre steder på Sjælland. Vi lytter altid til dine ønsker og følger løbende op på, om du er tilfreds med rengøringen af dine kontorlokaler.

Når du laver en aftale med Nordic Rengøring om eksempelvis rengøring af kontorfaciliteter i København, så modtager du derudover også altid følgende:

  • En kravspecifikation med dine ønsker til kontorrengøringen
  • En logbog som du kan bruge til at videregive dine rengøringsønsker
  • Personlig indkøring af rengøringsmedarbejderen ved vores kvalitetschef
  • En fast kontaktperson
  • Løbende evaluering og opfølgning på kontorrengøringen

Få et professionelt tilbud på rengøring af kontorlokaler

Når vi udarbejder et tilbud på rengøring af dit kontor i København eller på resten af Sjælland, gør vi det altid på et sagligt grundlag. Det betyder, at vi kommer ud og besigtiger kontorlokalerne og tager en snak med dig om dine behov og ønsker ift. kontorrengøringen. Således kan vi sikre, at du får den helt rigtige løsning fra start af.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan klare lige netop din opgave ift. rengøring af kontorlokaler, så er du velkommen til at kontakte os. Så kommer vi ud og kigger på det, så vi kan give et uforpligtende tilbud på rengøring af dit kontor i København. Du kan enten ringe til os på telefon 50 13 68 00 eller udfylde vores kontaktformular til højre på siden.

 

rengadminRengøring af kontor i København