virksomhed

Virksomhedsrengøring på Sjælland

Nordic Rengøring tilbyder alle former for virksomhedsrengøring på hele Sjælland med attraktive firmaaftaler. Vi gør rent både for små og store virksomheder, hvor vi står for alt fra rengøring af kontorlokaler til vinduespudsning m.m.

Kontakt os på 50 13 68 00 eller udfyld kontaktformularen nedenfor, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på en firmaaftale på rengøring.

Top professionel virksomhedsrengøring

Lige meget hvilken type virksomhed du har, så har du i Nordic Rengøring en kompetent partner inden for rengøring. Vi beskæftiger kun erfarent fastansat personale, der sætter en stor ære i at gøre ordentligt rent – hver gang. Derudover har vi et gennemtænkt og velfungerende koncept, hvormed vi sørger for både at få sat vores personale ordentligt ind i de forskellige opgaver samt få fulgt op og lavet tilfredshedsundersøgelser.

Få en firmaaftale på rengøring

Vi udfører virksomhedsrengøring på hele Sjælland og sætter en ære i at gøre ordentligt rent. Du kan derfor trygt kontakte os, hvis du leder efter et seriøst rengøringsfirma, der kan stå for rengøringen i din virksomhed.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for en firmaaftale på rengøring – ring og få en aftale om virksomhedsrengøring på telefon 50 13 68 00 eller udfyld vores kontaktboks og vi kontakter dig.

rengadminVirksomhedsrengøring på Sjælland