nordic-rengoering

Nor­dic Ren­gø­ring er kva­li­tet og sta­bi­li­tet

Nordic Rengøring blev stiftet i 2004 og har gennem årene udviklet sig til en stabil samarbejdspartner, når det gælder rengøring. Firmaet tæller i dag 20 ansatte, der alle har stor erfaring med rengøring og alle sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde. Når du indgår en aftale med os, er du derfor sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt – hver gang.

Fleksibilitet og 24-timers service

I Nordic Rengøring lytter vi til dine ønsker og sammensætter et tilbud, der matcher dine behov. Vi er altid parate til at lave aftalen om, hvis dine behov ændrer sig og tilbyder også 24-timers service. Du kan altså kontakte os døgnet rundt, hvis der opstår en akut situation.

Rengøring til lave priser

God service behøver efter vores mening ikke være dyrt. Vi bestræber os altid på at sammensætte et tilbud ud fra dine ønsker og behov til den billigste pris. Med os får du derfor kvalitetsrengøring til lavpris.

Vi har stor respekt for vores kunders ønsker og forventninger til vores arbejde. Vi glæder os til at levere rengøring, som du vil være mere end tilfreds med.

rengadminNor­dic Ren­gø­ring er kva­li­tet og sta­bi­li­tet