private

Professionel rengøring for private

Nordic Rengøring tilbyder professionel rengøring til private. Vi sørger for, du får et pænt og præsentabelt hjem, og gør rent helt ind i krogene. Vi udfører bl.a.:

  • Vinduespudsning
  • Gulvvask
  • Støvsugning
  • Aftørring af hylder, karme og paneler

Vi udfører alle former for almindelig rengøring, så kontakt os for tilbud på telefon 50 13 68 00, eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Fast rengøringshjælp

Med Nordic Rengøring ved du altid, hvilken dag på ugen vi kommer og hvem der kommer. Vi bestræber os på altid at komme samme dag på ugen og forsøger altid at sende samme medarbejder. Det er din garanti for tryghed, idet du dermed altid ved hvornår, der er nogle i dit hjem og hvem det er.

Kvalitetsrengøring, der er til at betale

Vi sætter en ære i at gøre ordentligt rent, men samtidigt at gøre det til en fornuftig pris. Derfor får du med Nordic Rengøring gjort rent helt ind i krogene, men betaler stadig ikke mere end hos et discount rengøringsfirma.

Kontakt os på telefon 50 13 68 00, eller udfyld kontaktformularen nedenfor, hvis du også vil have gjort ordentligt rent til en super lav pris.

rengadminProfessionel rengøring for private