Sådan holder du din have pæn og ren vinteren over

Sådan holder du din have pæn og ren vinteren over

Bladene er faldet af træerne, og nu ligger de og gør græsplænen trist og rodet at se på. Selvom det mørke novembervejr ikke ligefrem opfordrer til timelange arbejdsdage i haven, så er det vigtigt, at du får taget dig lidt af græsplænen og terrassen, så alt er i tip top stand og klar til at blive taget i brug, når foråret melder sin ankomst.

Har du styr på redskaberne?

Når du skal gøre din have vinterklar, skal du sørge for at have redskaberne i orden. En løvrive er en nødvendighed til de løse blade på græsplænen. Det kan også være en fordel at køre plænen over med en græsslåmaskine en sidste gang. Du skal desuden sørge for at dække de sarte planter i blomsterbedet til, inden frosten kommer.

Husk at gøre grillen ren

Det er vigtigt, at du også husker at give grillen en ordentlig omgang. Måske har du glemt alt om den, og det vil være så ærgerligt at være nødt til at skulle stå og skrubbe månedsgamle madrester af, når det igen bliver grillvejr.

Det er i øvrigt ikke nødvendigt at vente helt til foråret med at få lækre grillede måltider. Med en gasgrill kan du nemlig også grille om vinteren. Du kan finde et broil king baron 490 tilbud, der kan gøre dit nye gasgrilleventyr rigtig nemt og billigt og sørge for, at du også kan få mørbrad på grill til julefrokosten eller nytårsfesten. Desværre vil en gasgrill dog ikke redde dig fra at skulle frem med børste og klud.

Sæt lys på tilværelsen

Når haven er ordnet, kan du også lige bruge lidt ekstra udendørstid på at hænge et par lyskæder op i træer og buske. Mange oplever, at de i løbet af vinteren nærmest kun er i deres hjem, når det er mørkt. Derfor kan det virkelig gøre hjemmetimerne dejlige og hyggelige, hvis man kan kigge ud på et flot lysende træ.

Men sørg for at købe lyskæder, der har samme farve lys. Det kan se frygtelig kikset ud, hvis halvdelen af træet lyser i en varm gul og den anden halvdel i en kold blå.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.