5 gode råd når du skal holde stor fest derhjemme

5 gode råd når du skal holde stor fest derhjemme

Skal du snart til at holde en stor fest derhjemme, og vil du gerne være sikker på, at din bolig er klar til arrangementet, har vi her lavet et par gode råd til dig, som du kan vælge at bruge i dagene op til den store fest.

Det er helt op til dig, hvilke tips du vil vælge at bruge til dit arrangement.

1 – Sørg for at gøre godt rent

Først og fremmest skal du naturligvis sørge for at give din bolig den helt store omgang rengøring inden den store fest.

Der kommer til at være mange mennesker i dit hjem, og derfor nytter det jo ikke noget, hvis der er snavs og skidt i hjørnerne.

Sæt gerne en hel dag eller to af til at give dit hjem den helt store hovedrengøring, så du kommer ud i alle krogene og får kigget på alle de ting, du måske har gået og udskudt indtil nu. Nu kan du ikke udskyde det mere.

2 – Husk at have mad nok til alle

Så er det også vigtigt, at du har mad nok til alle, og at alle har mulighed for at blive mætte, hvis festen er inklusiv spisning.

Du kan nemt komme til at undervurdere, hvor meget mad folk spiser, og det er ikke fedt at stå der og ikke have mad nok til de sidste fem gæster.

3 – Der skal pyntes op

Du skal i den grad også have pyntet op. Gå på nettet og find inspiration til, hvad du skal have på væggene eller i loftet, hvordan du vil dække bordet og så videre.

Du kan også vælge at have et tema for din fest, som du kan lade pynten blive inspireret af.

Der er ikke nogle grænser for, hvordan du kan vælge at pynte op til din fest. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænsen for din oppyntning.

4 – Inviter i god tid

Det kan også være klogt at invitere dine gæster i god tid, så du ikke står der med alt købt ind, bare for at få en masse afbud fordi de allerede har lagt planer.

Skal du holde en stor fest, kan det eks. være godt at være ude seks måneder i forvejen. Også gerne før hvis du har mulighed for det.

På den måde er du næsten sikker på, at der ikke er nogen, der har lagt de helt store ferieplaner endnu.

5 – Gør lidt ekstra ud af det hele

Til sidst vil vi bare gerne råde dig til at gøre lidt ekstra ud af det hele, hvis du har plads og overskud til det.

Lej en limousine til dine gæster, hyr en bartender, sæt en DJ pult op og få en til at vende plader eller hvad du nu kan finde på.

Der er mange måder, hvorpå du kan tage din fest op til et nyt niveau. Så det er bare med at kaste dig ud i det og gå med din mavefornemmelse. Så kan det kun blive en god fest.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.