5 tips til et renere hjem

5 tips til et renere hjem

Savner du et renere hjem, eller vil du bare gerne være sikker på at holde dit hjem pænt og rent altid, er der her fem tips til dig, som du kan lade dig inspirere af.

Savner du ekstra penge til rengøringsmidler eller maskiner, så bliv klogere hos Lånekassen. Der kan du finde meget viden og hjælp angående lån.

1 – Gør rent dagligt

Først og fremmest kan det være en rigtig god idé at gøre rent dagligt. Det kan lyde som meget, men hvis du sørger for at gøre rent på daglig basis, kommer det ikke til at tage dig meget mere end 10 minutter at holde dit hjem rent.

Så længe du bare sørger for at gøre det hver dag, kommer du til at have et rent hjem med stort set ingen indsats. Det er en nem måde at holde et rent hjem uden at bruge timer på rengøringen, når du skal til bunds i snavset.

2 – Brug de bedste rengøringsmidler

Dernæst er det naturligvis en god idé at gøre brug af de bedste rengøringsmidler på markedet. Der findes så mange midler, der skader mere, end de gør gavn. Derfor kan du med fordel lede efter de midler uden allergener eller fyldt af kemikalier, som ikke gavner nogen.

De bedste rengøringsmidler behøver ikke engang at koste en formue. Mange af dem koster faktisk det samme eller kun en lille smule mere end de dårlige rengøringsmidler.

3 – Køb de rette maskiner

Så kan det også være godt at bruge penge på gode maskiner, som kan hjælpe dig i din rengøring af din bolig.

Det er eksempelvis meget bedre at bruge penge på en rigtig god støvsuger af en god kvalitet i stedet for at bruge penge på den billigste for at spare lidt. Køb god kvalitet der holder i mange år.

Har du brug for ekstra penge til dette, så lån penge og få dem nu. Så kan du få råd til at købe den bedste støvsuger, den bedste gulvvasker eller hvad du nu har brug for i din rengøring.

4 – Hyr hjælp udefra

Hvis du ikke kan overskue at gøre dit hjem rent selv, har du også mulighed for at booke hjælp udefra. Lidt ekstra rengøringshjælp behøver ikke at koste alverden, og du kan komme relativt langt for bare 1000 eller 2000 kroner om måneden.

Forestil dig at have et helt rent hjem uden at løfte en finger for bare 1500 kroner om måneden. Er det ikke alle pengene værd? Du bestemmer selv, om du vil hyre en privat eller et rengøringsfirma til at ordne det for dig.

5 – Gør det til en fælles indsats for hele familien

Hvis du ikke har penge til at købe hjælp udefra, kan du jo gøre det til en samlet indsats for hele familien.

Du kan uddelegere opgaverne så alle har hver deres ansvarsområde. En kan stå for opvask, en anden for støvsugning, en tredje for gulvvask og så videre. Så er alle også med til at gøre en indsats, og du står ikke med det hele selv.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.