Gør campingvognen ren inden ferien

Gør campingvognen ren inden ferien

Hvis du har en campingvogn og glæder dig til at komme på ferie i den i år, eller hvis du overvejer at købe din første campingvogn, kan det være rigtig godt at give vognen en gennemført omgang rengøring, inden du begiver dig ud i den.

En campingvogn skal simpelthen gøres grundigt rent, når den har stået stille over en hel vinter. Selvom det kan virke som spild af tid, kommer du ikke til at fortryde det, hvis du gør den rent den fra top til tå, inden du tager på ferie i den.

Giver en bedre ferieoplevelse

At gøre din campingvogn rent hjemmefra giver en meget bedre ferieoplevelse. Hvis du ikke gør den komplet rent hjemmefra, er der bare så mange ting, du skal ordne undervejs, og så er den generelt bare ikke særlig lækker at flytte ind i, hvis du ikke har rengjort den efter en lang vinter.

Hvis du ikke har haft en campingvogn før, er det her et tip, du bør skrive dig bag øret, så du kan sørge for, at det er noget, der bliver gjort inden hver eneste sæson.

Hyr hjælp udefra

Hvis du ikke kan overskue at gøre den rent selv, kan det være smart at hyre hjælp udefra. Fordelen ved, at der er tale om en campingvogn er, at der ikke er tale om særlig meget plads, der skal gøres rent. Rummet er begrænset i forhold til størrelsen, og derfor skal du ikke være bange for, at det kommer til at koste dig en formue, hvis du vælger at hyre hjælp udefra.

Der er mange firmaer, der kan hjælpe dig med at gøre rent i din vogn, så det kan være en idé allerede nu at ringe rundt og indhente prisforslag.

Har du styr på alt du skal bruge til ferien?

Når du skal på ferie i din campingvogn for første gang, er der mange ting, du skal have styr på. Har du eksempelvis det mobilabonnement med den bedste mobil dækning i Danmark? Hvis du savner et bedre abonnement, kan du med fordel vælge et Duka mobilabonnement. Her får du rigtig meget for pengene.

Dernæst kan det også være en god idé at booke plads til din vogn på forhånd, så du er sikker på, at der er plads til dig, når du kommer frem. Især hvis du vælger at rejse i højsæsonen, hvor der er mange andre turister på vejene.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.