Sådan kommer du hjem til et rent hjem fra din ferie

Sådan kommer du hjem til et rent hjem fra din ferie

Skal du ferie inden for den nærmeste fremtid, og vil du gerne være sikker på, at du kommer hjem til et dejligt, velduftende og rent hjem, kan vi hele dele nogle tips med dig, så det kommer til at ske. For det kommer ikke af sig selv.

Har du ikke booket en ferie endnu, så vind ferie her. Der er altid masser af lækre rejser på højkant, og der er jo nogen, der skal vinde dem.

Lav dine forberedelser

Først og fremmest er det meget vigtigt, at du sørger for at lave dine forberedelser godt og grundigt. Tøm dine skraldespande, tøm dit køleskab for produkter, der kan rådne, husk at slukke alt elektrisk udstyr, vær sikker på at fryser og køleskab er lukket og så videre.

Der er mange, der glemmer, at de lige har haft et eller andet åbnet madprodukt i køleskabet, og når de så kommer hjem, er det ikke rart at skulle rydde op efter, hvad end du nu har haft glemt derinde. Så lav dine forberedelser godt og grundigt, så det ikke kommer til at ske.

Få gjort rent eller luftet ud løbende

Skal du være væk i længere tid, kan det være en rigtig god ide at få en nabo eller et familiemedlem til at kigge forbi engang imellem for lige at lufte ud, vande blomsterne og tjekke op på, om alt nu også er, som det skal være.

Det kan jo være, der er noget, du lige har haft glemt, som vedkommende så kan tage sig, når han eller hun kigger forbi. Personen kan også tage sig af evt. opståede problemer, der er kommet, efter I er taget på ferie. Det er altid godt lige at have en til at holde øje med, om huset nu stadig står.

Afhænger at tiden du skal være væk

Mængden af besøg forbi dit hus afhænger jo af, hvor lang tid du skal være væk. Er det bare en enkelt uge, du skal være væk, er det måske nok bare lige at kigge forbi midt på ugen. Men skal du være væk i længere tid, er det en rigtig god idé at få aftalt minimum et besøg eller to om ugen.

Sørg for at vælge en person, du føler dig tryg ved, og som du ved, du kan stole på til at huske at komme forbi din bolig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.